24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Solarpark zonnepanelen

SolarPark Korea heeft zijn hoofdkantoor in Zuid-Korea en heeft de grootste productiecapaciteit van alle merken aldaar; ook LG. Het bedrijf heeft al 30 jaar apparatuurtechnologie ervaring en het heeft een volledig geautomatiseerde state-of-the-art PV paneel fabriek gebouwd. Het zit in een joint venture met SolarWorld waardoor SolarPark Duitse zonnepaneeltechnologie geïntegreerd heeft in de panelen. SolarPark Korea's productielijnen omvatten machines van apparatuurmakers zoals Somont, 3S, Berger Lichttechnik, Pasan en Schleich. Uitrusting integratie wordt geleverd door het geaffilieerde Inline Mechanics. SolarPark Korea maakt gebruik van automatisering in productie om consistente, kwalitatief hoogwaardige en kostencompetitive output te behalen. De productielijnen van de module behalen een capaciteit per werknemer van 0,83 MW.

SolarPark-zonnepanelen zijn een van de sterkste krachtmodules in de residentiële zonne-energiemarkt. In vergelijking met conventionele modules hebben SolarPark modules minder gaten tussen de zonnecellen; Dit leidt tot hoger vermogen en aantrekkelijke esthetiek. SolarPark residentiële modules zijn vervaardigd met een witte achterlaag (SPK-330R-WX) of een zwarte achterblad (SPK-320R-BX). Hogere efficiëntie SolarPark zonnepanelen bereiken meer dan 19% efficiëntie; Conventionele modules bereiken 15% - 17% efficiëntie. SolarPark modules zijn een van de hoogste vermogen modules beschikbaar op de Nederlandse markt. De lagere systeemkosten van SolarPark-modules produceren meer vermogen per vierkante meter. Dit vermindert de installatiekosten door minder verlies van systeemcomponenten. De verbeterde shading tolerantie van de substrings zijn parallel gekoppeld, binnen elk van de vier module kwadranten, waardoor de schaduwverliezen drastisch verlaagt wordt en de energieopbrengst verhoogt. In vergelijking met conventionele modules hebben de SolarPark modules een meer gelijkmatige uitstraling en superieure esthetiek. Soldeerloze celleverbindingen zijn zeer betrouwbaar en zijn ontworpen om de 25 jaar garantie van de industrie op te rekken. De Solaria Corporation, van wie een deel van deze techniek uit gaat is opgericht in 2000 en is gevestigd in Californië. De Solaria Corporation heeft een van de meest gerespecteerde IP-portefeuilles van de industrie gecreëerd, met meer dan 100 patenten die materialen, processen, toepassingen, producten, automatisering en apparatuur omvatten.