24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

SOLARWATT zonnepanelen

SOLARWATT zonnepanelen

De SOLARWATT zonnepanelen komen bij een hollistisch PV bedrijf vandaan. In plaats van dat ze zich toeleggen op alleen modules of alleen omvormers, pakken ze van alles op en aan. En niet onverdienstelijk: in de branch is SOLARWATT een gerenomeerd merk dat veel geïnstalleerd wordt.

Met bijna 20 jaar ervaring in de productie van PV onder de riem, behoort SOLARWATT tot de pioniers van Duitsland in zonne-energie. Het bedrijf begon in 1993 als een twee-persoons bedrijf en is nu een van Amerika's meest toonaangevende fabrikanten van zonnepanelen - een leverancier van intelligente energie-oplossingen voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Van carports, veranda en façade systemen tot modules en omvormers, SOLARWATT produceert het allemaal.

De SOLARWATT zonnepanelen zijn al geruime tijd glas-glas panelen. Het is om die reden dat de normale zonnepanelen van het merk, de Bleu’s, enigszins achterblijven op andere zonnepanelen die in de markt voorhanden zijn.

De vermogensgarantie op SOLARWATT zonnepanelen is lineair, beginnend bij 97% na 1 jaar en zakkend naar 80,6% over 25 jaar. De productgarantie is 10 jaar, maar kan worden uitgebreid naar 12 jaar met een speciale uitbreiding van de garantie. De vermogensgarantie kan bij diezelfde garantie omhoog worden geschoefd naar 30 jaar. Voor de glas-glas panelen is de garantie 30 jaar.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen