27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Nog steeds een heel aantrekkelijk paneel, maar doordat er gebruik wordt gemaakt van een iets andere celtechnologie, produceert dit paneel net iets meer.

PERC staat voor Passivated Emitter Rear Contact, dezelfde celtechnologie als bijvoorbeeld de JA Solar Percium. Deze cellen werken beter bij lage lichtniveau’s en degraderen minder snel dan standaardcellen. De M-style PERC-zonnepanelen hebben hierdoor een zeer lage degradatie op cel- en paneelniveau. Het gevolg is dat Solarwatt met een exceptioneel lange garantietermijn kan komen van 30 jaar.

PERC Solarwatt panelen zijn er in twee sterktes: de 275 Wp (Solarwatt 60M); de 280 Wp (Solarwatt 60M). Het paneel heeft een zwart achtervlak en zwarte randen. Dit paneel is met uitstek geschikt voor schuine daken.

De Solarwatt 60M’s hebben 60 cellen van 156 * 156 mm. De afmetingen van de panelen zijn 1680 * 990 * 40 mm. De panelen zijn zwaar; maar liefst 19 kilo.

Dit is een van de lager producerende glas-glas panelen op de markt. Het moet bijvoorbeeld het Nederlandse Exasun met zijn 290 Wp voor zich dulden. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen