27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

De Solarwatt Poly en de Solarwatt Poly Black zijn goed vergelijkbaar met de BenQ lichte poly’s. Ze zitten ongeveer op de gelijke vermogensschaal en kosten ongeveer net zoveel.

Polykristallijne Solarwatt panelen zijn er in twee sterktes: de 260 Wp (Solarwatt 60P); de 265 Wp (Solarwatt 60P). De rasterlijnen zijn duidelijk zichtbaar en van ongelijke grootte. Het paneel heeft een wit achtervlak en aluminium randen. Dit paneel is net als bijvoorbeeld Conergys geschikt voor grote daken waar er voor een combinatie van kwaliteit en eenvoud wordt gekozen.

De Solarwatt 60P’s hebben 60 cellen van 156 * 156 mm. De afmetingen van de panelen zijn 1680 * 990 * 40 mm. De panelen zijn zwaar; maar liefst 19 kilo.

Solarwatt’s zijn een aardige aankoop, maar wie zich niet afvraagt waarom een weinig producerende poly glas-glas paneel bestaat, kent de Nederlandse zonnepanelenmarkt niet bijzonder goed.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen