19 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

SolarWorld

SolarWorld is in prijs en reputatie erg vergelijkbaar met Axitec. Het verschil met Axitec is dat SolarWorld als enige een 275 Wp paneel in egaal zwart aanbiedt.

SolarWorld

Het Duitse SolarWorld is een in Frankfurt geregistreerde beursbedrijf dat zich toelegt op de productie van fotovoltaische producten. Ook SolarWorld specialiseert zich in de ontwikkeling van elk product in de productieketen van een zonnecel. Het bedrijf heeft een eigen R & D afdeling dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe, interessante producten voor de duurzame energiemarkt. Het bedrijf werd gesticht in 1988 en ontvangt al lange tijd internationale erkenning voor zijn schone productiemethoden. De bedrijfswerkzaamheden beperken zich voornamelijk tot Duitsland, maar SolarWorld is ook in Spanje, de VS, Zuid-Afrika en Singapore vertegenwoordigt.

Er werken wereldwijd 3200 mensen voor SolarWorld en in 2010 behaalde het een winst van € 87.3 miljoen. In de VS staat een grote SolarWorld productiefaciliteit. De van het Japanse Komatsu Groep gekochte zonnepaneelfabriek is de grootste van het continent.

SolarWorld garandeert de goede werking van de producten gedurende een periode van tien jaar. Het bedrijf garandeert dat het reële vermogen van de panelen in het eerste jaar tenminste 97% van het nominale vermogen bedraagt en vanaf het tweede jaar de werking gedurende een periode van 24 jaar jaarlijks met niet meer dan 0,7% zal afnemen. Na afloop van 25 bedrijfsjaren zou het product het reële vermogen van ten minste 80,2% van het nominale vermogen moeten opleveren, of u krijgt een vergoeding. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen