27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

SolarWorld Sunmodule Bisun

De SolarWorld Sunmodule Bisun kwam nog niet zo lang geleden uit. Met de zogenaamde “bifaciality”, wordt het licht aan twee kanten benut en omgezet in zonnestroom.

Dit nieuwe SolarWorld Sunmodule Bisun paneel levert daarmeer maar liefst 25% meer kWp op – onder standaardomstandigheden 290 Wp - dan de gebruikelijke Sunmodule Plus. Het is een verdere ontwikkeling van de PERC-celtechnologie, dat SolarWorld al twee jaar toepast in de serieproductie. Het betreft een glas-glas paneel, en dat maakt de SolarWorld Sunmodule Bisun bijzonder duurzaam en extreem belastbaar. Dit soort panelen zijn met uitstek geschikt voor platte daken en open plekken – hoe lichter de ondergrond des te meer licht er gereflecteerd wordt.

De afmetingen van het SolarWorld Sunmodule Bius paneel zijn 1.675 * 1001 * 33 mm en het gewicht is 21,5 kg per paneel.

Op dit paneel is een hoger lineaire vermogensgarantie van kracht van 30 jaar, net als bij bijvoorbeeld Exasun. De vermogensgarantie bedraagt in totaal 86,5% na 30 jaar. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen