27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Solax

Het Chinese Solax is een echt high-tech bedrijf met een innemend toekomstbeeld. Als de ontwikkeling van hun hybride omvormers zich doorzet en salderen moeilijk gaat worden, dan zal hun systeem waarschijnlijk in Nederland vaker worden toegepast.

Solax

Solax is een divisie van de Suntellite groep en hun visie is om wereld marktleider te worden in de branche. Het bedrijf is echt topzwaar: er werken maar liefst 80 professoren en ingenieurs op een 240.000 m² groot onderzoeks- en productiefaciliteit verbonden aan de prestigieuze Zhejiang Universiteit. Er is in de locatie maar liefst $ 20 miljard geïnvesteerd om tot de beste producten te komen voor de omvormermarkt. Het bedrijf is vertegenwoordigd in 16 landen en de omvormers zijn al in 47 verschillende landen geïnstalleerd.

De Solax hybride omvormers zijn nu beschikbaar in 3 uitvoeringen. De SK-TL 3000 – 5000 serie kan installaties aan van 3000 tot 5000 W. De omvormer heeft een hoge efficiency, van 97,6%. Er zit op de omvormer een klein lcd-schermpje waarop dagproductie kan worden afgelezen. De Solax is standaard met wifi uitgerust dus u kunt de opbrengst van het systeem vanuit uw luie stoel volgen. Helaas is de Solax hybride niet buiten te hangen. Het heeft IP20 als score. Er zit maar vijf jaar productgarantie op de omvormer, wat geldt als laatste minpuntje.

Vergelijk SMA omvormers  Offerte LG zonnepanelen