24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Solvis zonnepanelen

Van Solvis zonnepanelen hoeft u geen recordbrekende hoogrendementspanelen te verwachten, maar bijvoorbeeld wel eigenzinnige kunstige toepassingen van zonnecellen.

Het Kroatische bedrijf kent 80 personeelsleden en bestaat al sinds 2009. Veel van de producten die ze verkopen zijn voortgekomen uit eigen R & D inspanningen. De Solvis zonnepanelen worden gewoon in Europa geproduceerd. Het bedrijf houdt zich niet alleen bezig met de productie van Solvis zonnepanelen, maar ook met de toepassing hiervan in bijvoorbeeld bushaltes, tankstations en schepen. Daarnaast houdt Solvis zich ook bezig met de productie van solar glass. Solvis zonnepanelen kunnen geleverd worden met een ingebouwde optimizer.

Solvis Zonnepanelen

Op Solvis zonnepanelen zit een productgarantie van 10 jaar. De panelen hebben ook een opbrengstgarantie van na 12 jaar 90% van het oorspronkelijke vermogen, en na 25 jaar 80%. Wat natuurlijk wel leuk is, is dat u bij een garantie een Europees aanspreekpunt hebt. Dat zou wat meer vertrouwen kunnen geven.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen