27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Zonnepanelen SolarPark

De NeON’s van LG zijn natuurlijk de sterkste panelen op dit gebied, maar als u moet uitwijken en een alternatief zoekt, dan zit u met deze SolarPark panelen hartstikke goed. Ik zal niet zeggen dat het superlatieve hoogrendementspanelen zijn, want dat is niet zo. Daarvoor hebt u nog altijd de Sunpower. Maar het zijn wel echt top panelen.

De aluminiumgerande SolarPark panelen hebben als minimum vermogen 325 Wp, en lopen op naar 330 Wp. Alles behalve het achtervlak is zwart, net als bij de BeNQ Sunforte. Zonder het witte vlak is de verhitting van het paneel onontkombaar en daalt de productie bij de fotovoltaische reactie.

In de SolarParks zitten 60 hoge efficiëntie cellen. De afmetingen van het paneel zijn dus een beetje curieus: 1621 * 1056 * 40 mm. Met 20 kg zijn de SolarPark’s aan de zware kant: 16,8 kilo. Qua prijs ligt dit paneel gunstig ten opzichte van de LG’s. De garantie is met 25 product en vermogensgarantie beter.

Zonnepanelen SolarPark