27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Dit paneel is de keuze voor mensen die weinig van hun paneel zien, maar toch verzekerd willen zijn dat er nooit eentje kapot zal gaan.

Van de SunModule Plus worden er drie varianten gemaakt: de SW 250, SW 255 en SW 260. Ze lijken erg op de Denims van SolarClarity, maar zijn van dichtbij gezien iets robuuster. De rasterlijnen zijn metaalkleurig en de vlakken zijn van ongelijke breedte. Wat de SolarWorld panelen bijzonder maakt zijn de versterkte hoekstukken. Hierdoor hoeven de panelen niet dicht gekit te worden.

De Sunmodule cellen zijn 6 inch. De afmetingen wijken echter, net als bij de Black, flink af. De panelen zijn langer en dunner, namelijk 1675 * 1001 * 31 mm. Een Sunmodule weegt 18.0 kilo per stuk. Het zilveren frame is geanodiseerd aluminium.

Dit is geen bijzonder paneel: het doet wat het moet doen en daarvoor betaalt u wat meer. Het voordeel is dat er een enorm betrouwbare partij achter zit dat gevestigd is in het nabij gelegen Bonn. Natuurlijk is dat ook niet om de hoek, maar het is een stuk behapbaarder dan Shanghai, mocht er iets met uw panelen gebeuren. Dit paneel van SolarWorld gaat dus over zekerheid. De Black daarentegen is een ander verhaal.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen