28 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

SunPower

SunPower is een absolute A-klasse paneel en past in een rijtje dat zichzelf zelfs uitverkorener mag noemen dan dat van SolarWorld, LG en Axitec. Het is een merk dat in Nederland niet bijzonder bekend is. Dit heeft te maken met het feit dat de Nederlandse markt prijs-gedreven is, en SunPowers niet goedkoop zijn.
SunPower bestaat al sinds de jaren ’70, en heeft als thuisbasis Silicon Valley. De jaren 2000 waren vormende jaren voor het concern, want dit decennium werd gevuld met vele prestaties en mijlpalen. SunPower werd genoteerd aan de NASDAQ en CEO Tom Werner nam de onderneming naar een nieuw, internationaal niveau. SunPower haalde nieuwe wereldrecords in zonnecelrendementen en wordt in onafhankelijke onderzoeken altijd opgemerkt als betrouwbaar en buitengewoon productief. Op de conto van SunPower staan een lange lijst onderscheidingen en mijlpalen. Het best producerende paneel zit op 21,5% efficiency, en doet het daarmee zelfs net een tandje beter dan de BenQ. 
SunPower is de enige die een productgarantie aanbiedt van 25 jaar en een unieke vermogensgarantien van 87% vermogen na 25 jaar.  Er is zelfs een volledige dekking van vervangingskosten binnen het garantietermijn. Dat kan, want van de meer dan 7 miljoen geïnstalleerde panelen voldeden minder dan 180 panelen aan de rendementsnormen van SunPower.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen