28 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

SunPower Zonnepanelen

De SunPower zonnepanelen X-series is beschikbaar in tweee kleuren en verschillende vermogens. De zwarte variant is 335 Wp, de X21-355-BLK Panel. Met een wit backsheet en 345 Wp vermogen is er de X21 – 345 Panel. Er is ook een nieuwer paneel, de X22 die 360 Wp oplevert. Dit paneel is alleen in uitvoering met witte backsheet.

De SunPower zonnepanelen BLK is daarmee de zwaarste volledig zwarte paneel op de markt. Zwaarder nog, dan de LG. De BLK is raven zwart. Er zitten 96 monokristallijne Maxeon Gen III cellen in het paneel en toch is het paneel zelfs kleiner dan een normaal zonnepaneel! 1559 * 1046 * 46 mm. X21's zijn daarmee iets dikker maar met hun 18,6 kg ook iets lichter dan normale zonnepanelen. De efficiency metingen voor SunPower Zonnepanelen is astronomisch: 21,1% bij de BLK en 21,5 % voor de 345 Panel.

Er zijn voldoende redenen om voor SunPower zonnepanelen te kiezen, bijvoorbeeld de hoge opbrengst, de esthetiek van de panelen of de geweldige garanties.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen