27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Suntech Full Black 290 Wp

De Suntech Full Black 290 Wp is een zeer aantrekkelijke middenklasse paneel. Er komen steeds zwaardere zwarte panelen op de markt, maar bij dit paneel is de verhouding tussen prijs en opbrengst precies goed.

Suntech Full Black 290 Wp

De Suntech Full Black 290 Wp staat uitstekend op donkere dakpannen. Deze panelen lijken erg op de JA Solar Full Black’s, met een dun aluminium rasterlijntje door het midden.

De cellen van deze Suntech zijn 6 inch. De panelen zijn relatief slank: 1640 * 992 * 35 mm. Ze wegen ook maar 18.2 kilo per stuk. Het frame is van een geanodiseerd aluminium legering. De 3,2 mm glas van de voorplaat is gehard. De junction box is maar liefst IP67.

Suntech Full Black 290 Wp panelen worden gestaafd aan strenge kwaliteitscontroles op basis van de hoogste internationale standaarden: ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 en ISO17025: 2005. Suntech laat regelmatig controles uitvoeren van het productieproces door onafhankelijk, internationaal erkende instituten en bedrijfen. Natuurlijk zijn de panelen ook getest op prestaties onder barre omstandigheden, zoals zoute mist, corrosie door ammoniak en zandverstuivingen.

Wat de Suntech Full Black 290 Wp echter bijzonder maakt ten opzichte van andere panelen, is dat hij is toegerust met vier busbars. Dit zorgt voor een enorme vermindering van elektrode weerstand en een hogere productie in het paneel.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen