27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Suntech Zonnepanelen

Zijn Suntech zonnepanelen de beste van China? Als je kijkt naar de tal van onderscheidingen, zou je zonder enige kanttekeningen kunnen zeggen dat Suntech de beste fabrikant is van China. Het verklaart voor een belangrijk gedeelte waarom de Suntech panelen nu ook zo populair zijn geworden in Nederland.

Suntech zonnepanelenIn September 2002 start Suntech zijn eerste 10MW productielijn. Geen drie jaar later lanceert het bedrijf zijn eerste public offering (IPO) op de New York Stock Exchange. Dit moment vormt een kentering in Suntech's wereldwijde bedrijfsstrategie. Vanaf 2008 produceert het bedrijf meer dan 1 GW, waardoor Suntech zich kan rekenen tot de grote der aarde. In hetzelfde jaar wordt een eigen, onafhankelijk onderzoeksfaciliteit opgericht, de Suntech Photovoltaic Technology Research Institute.

In Augustus van 2009 breken Suntech zonnepanelen het wereldrecord voor monokristallijn en polykristallijnne siliciumcel rendement, op 19,2% and17.2% respectievelijk. In samenwerking met Underwriters Laboratories, een internatiaal erkend labbedrijf, bouwt Suntech een PV-module testlab om de eigen panelen te testen. De vele successen van het bedrijf blijven niet onopgremerkt en dit betekent dat het in de etalage komt te staan. Suntech is daardoor nu onderdeel geworden van een groot Chinees investeringsbedrijf.

Suntech heeft over de hele wereld kantoren. Het hoofdkwartier staat in Wuxi, in China, maar regionale departementen vind je in Sydney, Tokio, Londen, Frankfurt, en Johannesburg. Suntech ontvangt ook veel internationaal aanzien. Wereldwijd wordt het erkend als top onderzoeksinstituut en een best-in-class multinationale. Het gezaghebbende EuPD beloonde Suntech zonnepanelen met de accolade van Top Brand PV. Hiermee wist Suntech als eerste Chinese bedrijf deze felbegeerde award in de wacht te slepen. Voor zijn bijdrage aan de bescherming van het milieu, ontving Suntech awards van de conferentie over klimaatverandering van de Verenigde Naties, de Human Settlements Programme van de Verenigde Naties, het World Economic Forum en van verschillende media.

Suntech zonnepanelen garantie is vrijwel vergelijkbaar met zijn concurrenten. De productie van een paneel kan 97% dalen in 

het eerste jaar, daarna gedurende het tweede tot en met het vijfentwintigste jaar een vermindering van het nominale 

vermogen van de module van maximaal 0,7%, eindigend met een vermogen van 80,2% in het 25ste jaar.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen