24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Tigo

Het Californische Tigo is de grootste van de VS, maar je ziet het aanzienlijk minder in Europa. Ten onrechte, want het is hartstikke goed materiaal.

Het uit 2007 stammende Tigo Energy is een Silicon Valley bedrijf opgericht door een team ervaren ingenieurs uit de uiteenlopende velden van vermogenselektronika, halfgeleidertechniek en de PV-industrie. Er werken voor het bedrijf 100 mensen op vijf verschillende locaties verspreid over drie continenten. De nadruk ligt bij Tigo op het produceren van innovatieve producten met een hoge opbrengst. Dat maakt Tigo een echt high-tech bedrijf waar we nog veel van kunnen verwachten. Dat bleek ook op de beurs van Solarsolutions, waar het vier verschillende soorten nieuwe optimizers introduceerde die binnenkort beschikbaar worden gemaakt voor de Europese markt. Tigo is over de hele wereld operatief. Zelf produceert het bedrijf geen omvormers, alleen optimizers. Dat is een belangrijk verschil met SolarEdge.

Op een Tigo optimizer zit 10 jaar productgarantie

Vergelijk SMA omvormers  Offerte LG zonnepanelen