27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Trina Solar Zonnepanelen

Trina Solar zonnepanelen was de nummer 1 op gebied van globale omzetten nadat het de oudgediende Yingli in 2014 verdrong. Dat is niet gebeurd door een aggresieve marketingcampagne: het is een bedrijf met inhoud, kunde, en hele goede zonnepanelen. Dat blijkt uit de staat van dienst van het bedrijf en zijn talloze onderscheidingen.

Het NASDAQ geïndexeerde bedrijf spitst zich net als JA Solar volledig toe op zonne-energie. Ook al hebben we het over een jong bedrijf (opgericht in 1997), heeft Trina Solar zonnepanelen een indrukwekkend rijtje accolades achter de naam. Zo heeft Trina 7.4 GW aan installaties verscheept sinds 2007 en 

Trina Solar zonnepanelenproduceerde het de grootste hoeveelheid panelen van de sector in 2011, 2012 en 2014. Het bedrijf heeft 980 patenten op zonne-energie gerelateerde producten. Wereldwijd geniet het bedrijf enorm veel aanzien van onder andere Bloomberg en Price Waterhouse Coopers. Het bedrijf heeft 20 kantoren verspreid over de hele wereld en 14.200 werknemers in dienst. Trina Solar zonnepanelen is met name trots op de grote hoeveelheid tests die worden uitgevoerd voordat panelen de fabriek mogen verlaten. Met 30 tests steekt Trina Solar zonnepanelen namelijk zelfs LG de loef. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Zurich.

Trina Solar zonnepanelen splitst de garantie voor zijn panelen uit. Voor monokristallijne panelen mag de productie van het paneel in het eerste jaar niet met meer dan 3.5% zakken; vanaf dat punt mag het vermogen per paneel niet harder dalen dan 0.68% per jaar. Na 25 jaar zou de productie nog op minimaal 80.18% moeten zitten. De productgarantie is 10 jaar.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen