27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Valkflat portrait

Valkflat portrait systemen zijn duurder, hebben meer ballast nodig en een grotere tussenafstand tussen de panelen van Esdec Eco. Het is daarom niet ideaal om zo'n systeem te plaatsen als je ook landscape goed uitkomt. Soms komt het echter voor dat u op een strook dak een stuk beter uitkomt met een portrait systeem dan met een landscape systeem. Dan is ValkFlat een goede oplossing.

ValkFlat portrait werkt met metalen koppelingen om het systeem aan elkaar vast te houden. Ook in dit systeem vindt u speciale winddeflectors. Er wordt gebruik gemaakt van een koppelsysteem zodat er minder ballast nodig is. ValkFlat portrait is altijd iets verhoogd voor een goede afwatering. Als er staalconstructies zijn is het mogelijk de constructie op het dak vast te maken met zogenaamde consoles. De waterdichtheid hiervan is volledig gewaarborgd. Het systeem kan ook gemakkelijk verhoogd worden met massablokken. Massablokken hebben naast een verhogende functie ook het voordeel dat ze meteen een deel van de ballast voor hun rekening nemen. Oost-west plaatsen is ook met ValkFlat portrait geen probleem. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe inschuifklemmen die ervoor zorgen dat de panelen snel en gemakkelijk op hun plek komen te liggen. De sets kunnen voorgemonteerd op het dak worden getild. 

Van der Valk montagemateriaal

Van der Valk montagemateriaal