19 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Valkpro

ValkPro verhoudt zich tot Flatfix Fusion zoals Van der Valk zich tot Clickfit verhoudt: de materialen zijn gewoon iets degelijker en robuuster. Toch is ValkPro erg handig in gebruik en ook op gebied van prijs maakt het niet erg veel uit.

Valk proHet ValkPro systeem werkt in plaats van met kunststof met metalen koppelingen. Ook in dit systeem vindt u speciale winddeflectors. ValkPro is standaard iets verhoogd zodat er een goede afwatering is.
Het is tevens mogelijk de constructie op het dak vast te bevestiging als er bijvoorbeeld staalconstructies zijn. Dit gebeurd met zogenaamde consoles en daarmee is waterdichtheid volledig gewaarborgd. Daarnaast kan het systeem ook gemakkelijk verhoogd worden met massablokken. Deze massablokken hebben naast de verhogende functie ook het voordeel dat ze meteen een deel van de ballast voor hun rekening kunnen nemen. Oost-west plaatsen is ook met ValkPro geen probleem. Er wordt gebruik gemaakt van unieke, nieuwe inschuifklemmen die ervoor zorgen dat de panelen snel en gemakkelijk op hun plek komen te liggen. De sets kunnen voorgemonteerd op het dak worden getild. Ook de ValkPro maakt gebruik van een koppelsysteem zodat er minder ballast nodig is. 

valkpro