24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Van der Valk Montagemateriaal

Het sinds 1963 bestaande Van der Valk is een betrouwbare Nederlandse partij. Ondanks de langere installatietijd van een Van der Valk systeem worden deze toch veel toegepast. Van der Valk heeft voor schuine daken meerdere systemen in de aanbieding die op alle dakbedekken bevestigd kunnen worden.

ValkPitched – Clamp is een klemsysteem waarbij klemmen van 28-50 mm de panelen op hun plek houden. Voor pannendaken wordt gebruik gemaakt van de smartline dakhaak met een sterke schroefverbinding. Deze wordt bovenop een geïmpregneerde houten plank bevestigd en dit maakt het systeem bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden. Er hoeven minder haken te worden gemonteerd dankzij de ijzersterkte profielen die zelfs geen krimp geven ook al gaat u er met uw volle gewicht op staan. Mochten de lengtes van de profielen niet uitkomen en heb u koppelstukken nodig, dan zijn deze geen verslapping van de rail, maar een versterking – zo sterk zijn ze. De profielen van dit systeem zijn in het zwart verkrijgbaar. Omdat u altijd wel een stukje van het profiel ziet, is dit met zwarte panelen een verfraaiing van de installatie.

Naast het ValkPitched – Clamp heeft u ook het ValkPitched – Insert systeem. Deze maakt gebruik van een inschuifsysteem waar de panelen ingelegd worden zonder deze te klemmen op het profiel. Het mooie hiervan is dat er geen druk op het paneelframe komt waardoor er geen celschade kan optreden. Doordat de rails recht zijn, kunt u de panelen gemakkelijk uitlijnen en dat levert een strak aanzicht op.

Het trapezoidal systeem van Van der Valk is niet geschikt voor een pannendak, alleen voor een golfplaten dak. Het gaat hierbij om kleine profieltjes die u in een keer op het dak vastmaakt. Deze worden met speciale schroeven of popnagels op het dak bevestigd om deze waterdicht te houden. In de profielen zitten voorgeponste gaten waar de klemmetje voor de panelen zo in gestopt kunnen worden. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen