27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Vraag gesprek aan

Verhuizen zonnepanelen

 

Verhuizen zonnepanelen, verliest u dan niet de investering in de installatie? Uit onderzoek van Technische Universiteit Eindhoven, blijkt dat bijna 80% van de ondervraagden bereid was extra te betalen voor een woning voorzien van zonnepanelen. Wilt u over een paar jaar misschien verhuizen? Dan is nu júíst het moment een PV-systeem te plaatsen! Op de bank verdient u er toch niets op, en op uw dak laat u uw vermogen letterlijk voor u werken.

Uit een recent onderzoek gedaan aan de Technische Universiteit Eindhoven, blijkt dat bijna 80% van de ondervraagden bereid was extra te betalen voor een woning voorzien van zonnepanelen. € 7.000,- of meer spenderen aan een huis met een geraamde jaarlijkse besparing van € 600,-, was voor de ondervraagden geen probleem.

Ontvang een gratis adviesrapport 

De uitkomsten van het onderzoek zijn interessant voor woningbezitters die in zonnepanelen willen investeren, maar niet zeker zijn of zij gaan verhuizen voordat de investering is terugverdiend.

Met andere woorden, niet alleen zijn verhuizen zonnepanelen altijd een goede investering in de waarde van het huis, maar het loont zelfs om zonnepanelen te nemen als het huis al te koop staat.

verhuizen zonnepanelen