27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Zeversolar

De belangrijkste eigenschap van Zeversolar, is dat het een 100% dochter is van SMA. SMA had het zwaar te verduren in de prijsgedreven Hollandse markt. Zonder concesies te doen aan de product-image van hun eigen merk, wilde SMA een gelijkwaardig, goedkoper product leveren. Dat leidde tot de acquisitie van het Chinese Zeversolar. Zeversolar is nog steeds niet de goedkoopste, maar van de Chinese omvormers wellicht wel de beste.

Zeversolar bestaat al sinds 2007, en was bij aanvang meteen een van de grootste Chinese omvormerproducenten. Vanaf 2009 worden er omvormers in Europa in Australie gemonteerd.  In 2013 werd het bedrijf gekocht door de SMA groep. Zeversolar heeft een kantoor in Duitsland voor garantiekwesties. De ideale voorwaarden van SMA, dat de omvormer binnen 24 uur wordt vervangen als er iets mis is, gaat voor Zeversolar niet helemaal op, maar binnen een aantal dagen wordt er wel iemand langs gestuurd.

Zeversolar omvormers zijn er in alle maten. Er is de 1,5 kW voor residentieel gebruik, tot de 1 MW omvormers voor zonneparken. Met een gemiddelde efficiency van boven 98,3% is de residentiele TLC-serie een van de best presterende string-omvormers op de markt. 

Vergelijk SMA omvormers  Offerte LG zonnepanelen